Opdracht 11

EFFE WACHTEN….. PIZZA!!!

07/01/2021

Activiteit

Ben jij lid van een sport- of muziekclub? Sinds de coronatijd zijn je sport- of muzieklessen waarschijnlijk op een andere manier doorgegaan dan je gewend was?
Wat zou je na de Lockdown graag iedere week willen doen? Ben je al lid van een vereniging? Zou jij beter willen worden in een sport? Zou je graag willen leren piano spelen of wil jij het liefst uitvinder worden, die alles weet van de nieuwe technische snufjes? Op de websites eindhovensport.nl, dynamojeugdwerk.nl en cke.nl vind je een heleboel leuke sportclubs, workshops en (creatieve) cursussen. Kijk maar eens en misschien kun jij na de lockdown met een leuke nieuwe hobby starten?

Fun

Heb je al wel eens een mooi gedicht geschreven?
Probeer vandaag om een gedicht te schrijven met de letters van je naam.
Zet deze onder elkaar op een blad en schrijf achter iedere letter een mooie zin.
Het gedicht mag gaan over jouw goede eigenschappen of de dingen waar je trots op bent. Als je goed geoefend hebt, kun je misschien ook een mooi gedicht schrijven voor je vader of moeder?

Recept

Pizza maar dan een beetje anders, dat eten we vandaag!
En niet hardop zeggen hoor, maar deze mini pizza’s zijn nog gezond ook.
De bodem maken we van plakjes zoete aardappel en deze kun je beleggen zoals je zelf lekker vindt. Maar wij hebben hier een ook een heel lekker voorbeeld voor je. Smakelijk eten.

Bekijk het recept

Tip

Zoals je misschien al hebt gemerkt, kan niet iedere dag goed gaan.
De meeste gezinnen hebben in de afgelopen weken al wel een ‘slechte’ dag gehad.
Geen paniek, dat hoort erbij. Deze vreemde lockdown situatie, vraagt steeds nieuwe dingen van jou als ouder, maar ook van kinderen. Kijk daarom aan het einde van de dag even terug. Wat ging er goed en hoe kwam het dat dit goed ging? Wat heb je gedaan dat het zo verliep? Wat ging er niet goed en waarom ging het niet goed? Wat kun je morgen anders doen? Ben vooral niet te streng voor jezelf, morgen begint er weer een nieuwe dag! Neem mee wat goed ging en bedenk wat je anders kunt doen.

Hulp nodig bij een goede dagstructuur?

BEKIJK HIER

Heb je andere vragen? Stel ze hier

STEL ZE HIER