Surprise

Als een vis in het water

Introductie

…Hoger en hoger ging hij, sneller en sneller schoot hij. Zijn vinnen werden groter en groter en werden zwiepende vleugels van vissenhuid…

Poetsvis Ferdinand woont in een aquarium in Amsterdam. Ferdinand is sterk en stoer maar ook verschrikkelijk verlegen. Op een dag verzamelt hij al zijn vissenkracht en gaat de wijde wereld in. Hij ontmoet allerlei dieren, en beleeft veel avonturen… En wordt verliefd.

Ken jij de Verlegen vis Ferdinand?

Linde, schrijfster van de Verlegen vis Ferdinand, neemt je vandaag mee in een nieuw avontuur van Ferdinand.
Wat Ferdinand vandaag meemaakt? Wij hebben ook nog geen idee. Maar het avontuur van vandaag is wel heel bijzonder, want je kunt zelf een rol spelen in het verhaal. Zorg dat je tekenspullen klaar hebt liggen en schuif de tafel en de bank maar vast aan de kant, want je hebt de ruimte wel nodig! Wil je nog wat tekentips om je voor te bereiden? Check dan de video van vorige week nog even: Graffiti tekenen met Patrick.

En ken je Ferdinand nog niet? Bekijk dan ook alvast even op de Facebookpagina van Speelpark de Splinter een van de video’s van Linde, waarin ze een van de verhalen van Ferdinand voorleest.

Check het youtube kanaal van Dynamo Jeugdwerk of bekijk dan het filmpje hier.

Check het filmpje hieronder!

Meer in Lifestyle